Things tot do with chocolate

Chocolade tips

Halloween zal minder magisch zijn dan andere jaren. Maar er staat je niets in de weg om wat Chocolate Nation magie aan deze anders-dan-anders Halloween toe te voegen. We geven je 5 tips om je Halloween dag/avond thuis onvergetelijk te maken

In deze ingewikkelde tijden is het belangrijk om lief te zijn voor jezelf en voor elkaar. Wij geven je enkele tips om iets leuks en liefs te doen voor een ander, waar je zelf ook blij van wordt. Want iets geven aan een ander daar ga jij toch ook van glimlachen. (Zeker als je mee mag snoepen ;) )

Joepie, je kan nu je telefoon homescreen helemaal customizen! Doen wij natuurlijk aan mee met onze vrolijke kleurtjes en chocolade quotes. Volg je onze tutorial mee? ps: We hebben een download voorzien met de leukste foto's en icoontjes!

Terug naar school, dat betekent schoolboeken kaften! Een vervelend klusje dat je op de volgende manier een stuk leuker en lekkerder kunt maken. Pak je stempels, washi tape, leuke foto’s en natuurlijk een stuk chocolade voor tijdens het werken. Wedden dat je er lol in krijgt. Bovendien zul je na deze klus telkens met plezier jouw boeken uit jouw schooltas nemen. Want wat zien deze boeken er zalig uit…

Hoe verwen jij jouw liefste moeder in een tijd waarin je binnen moet blijven en alleen naar buiten kunt om een frisse neus te halen? Moeders die al werkende hun kroost thuis lesgeven en de kinderen vermaken. Oma’s die hun kleinkinderen moeten missen. Moeder heb je in alle soorten en maten. Gek, lief, zorgzaam, groot en klein. Met of zonder cape; ze hebben een ding gemeen: het zijn onze superhero’s. En ze verdienen, ook in deze tijd, op zondag 10 mei een origineel leuk en lekker cadeau. In juni zijn de papa’s aan de beurt 😉. Hieronder 5 tips.

De corona crisis raakt ons allemaal. Of je nu economisch werkloos bent, thuis werkt met gillende kinderen om je heen, heel veel uren draait in de supermarkt of tot de groep levensreddende helden behoort (hulde!). Iedereen heeft het momenteel zwaar. Je hoofd laten hangen heeft geen zin. We moeten hier met z’n allen doorheen komen. Dus hou vol! Hieronder vijf tips…

Pasen is dit jaar een thuiswedstrijd. We moeten binnen blijven. We vieren Pasen in een kleinere kring en op een kleiner oppervlakte dan normaal, maar dat betekent niet dat we geen plezier kunnen hebben. Lets rock Pasen ondanks alles! Door deze 5 tips tot uitvoering te brengen, komt er vast een glimlach op je gezicht.

De zon schijnt, de lente is aangebroken. Pasen ziet er dit jaar anders uit. We zitten noodgedwongen binnen. Dus maken we het daar gezellig. Leef je uit, versier de paastafel en zet een glimlach op van (paas)oor tot (paas)oor. Wij geven je een aantal lekkere tips – met hoe kan het ook anders – chocolade. Chocolate is immers happiness you can eat!

Stt… we hebben hier 5 chocolade cadeau tips voor die lieve oppas (die je natuurlijk niet mag vergeten) Wie let op jouw kroost tijdens de krokus (voorjaars) vakantie? En hoe ga jij deze reddende engelen bedanken? Wij geven jou snel een aantal leuke ideetjes, gemaakt van heerlijke Belgische chocolade en voor ieder budget.

Wij zetten de 5 populairste Instagram plaatsen voor jou op een rij, dan hoef je zelf niet op zoek naar de juiste setting en achtergrond. De rest laten we aan jou over, dus zet jouw mooiste glimlach op en bouw herinneringen met mensen die je dierbaar zijn… because every picture tells a story.