Things tot do with chocolate

Chocolade tips

Leve mama! Moeders zijn dol op chocolade, dat weet iedereen (papa’s, opa’s en oma’s trouwens ook). Geef jouw mama op zondag 9 mei het perfecte Moederdag cadeau.

Een spa of kuuroord is alleen bedoeld voor het verkrijgen van een goede gezondheid, maar ook voor het behoud van gezondheid, schoonheid en voor geestelijke ontspanning. Dus een avondje, middagje of ochtendje thuis spa dat ben je toch aan jezelf verplicht. Wij zeggen: lekker genieten! Staan jouw chocolade spa producten klaar?

Pasen is ook dit jaar een thuisfeest. We moeten binnen blijven. We vieren Pasen in een kleinere kring en op een kleiner oppervlakte dan normaal, maar dat betekent niet dat we geen plezier kunnen hebben. Lets rock Pasen ondanks alles! Door deze 5 tips tot uitvoering te brengen, komt er vast een glimlach op je gezicht.

Van zelfgemaakte chocolade paasei mandjes tot slingers en paaseibingo. Doe je mee met deze leuke tips?

Laat je onderdompelen in… chocolade! Nee, niet letterlijk natuurlijk - al zou je dat vast niet zo erg vinden. Van de cacaoboon tot de heerlijke choco-creaties die we maken: alles komt aan bod in deze buitengewone ervaring!

Ben jij ook zo blij dat 2020 er bijna op zit? En kan je niet wachten om met nieuwe wensen en dromen aan 2021 te beginnen? Dan is samen het nieuwe jaar vieren het beste wat je kan doen! Uiteraard in een kleiner gezelschap en op een ander manier dan andere jaren, maar juist daarom is het leuk om dit jaar extra origineel uit de hoek te komen en ook de mensen die je nog even niet mag vastpakken toch te laten weten dat je ze een heel mooi 2021 wenst!

Geen knal boem, geen vuurwerk! We hebben dit jaar niets te vieren. Het was gewoon een rot jaar. Laten we daarom troost proosten! 

Heb je jouw chocolade voorraad bij de hand? Dan hier een lijstje met filmtips voor tijdens de kerstvakantie en uiteraard zit er in iedere film minstens een scene met heel veel chocolade.

Heb jij al last van je rug? Die bureaustoel op jouw werk zit toch anders dan die (eetkamer?) stoel thuis. We moeten zoveel mogelijk thuiswerken. En dat is niet altijd even gemakkelijk. Dus zetten wij wat tips voor je op een rij en je snap het vast al; Thuiswerken kan het beste als je de juiste ingrediënten in huis hebt. Toch?

Halloween zal minder magisch zijn dan andere jaren. Maar er staat je niets in de weg om wat Chocolate Nation magie aan deze anders-dan-anders Halloween toe te voegen. We geven je 5 tips om je Halloween dag/avond thuis onvergetelijk te maken