Things tot do with chocolate

Chocolade tips

De zon schijnt, de lente is aangebroken. Pasen ziet er dit jaar anders uit. We zitten noodgedwongen binnen. Dus maken we het daar gezellig. Leef je uit, versier de paastafel en zet een glimlach op van (paas)oor tot (paas)oor. Wij geven je een aantal lekkere tips – met hoe kan het ook anders – chocolade. Chocolate is immers happiness you can eat!

Stt… we hebben hier 5 chocolade cadeau tips voor die lieve oppas (die je natuurlijk niet mag vergeten) Wie let op jouw kroost tijdens de krokus (voorjaars) vakantie? En hoe ga jij deze reddende engelen bedanken? Wij geven jou snel een aantal leuke ideetjes, gemaakt van heerlijke Belgische chocolade en voor ieder budget.

Wij zetten de 5 populairste Instagram plaatsen voor jou op een rij, dan hoef je zelf niet op zoek naar de juiste setting en achtergrond. De rest laten we aan jou over, dus zet jouw mooiste glimlach op en bouw herinneringen met mensen die je dierbaar zijn… because every picture tells a story.

Echte chocoladefans kunnen uiteraard geen dag zonder chocolade. In januari, de maand van de goede voornemens, is het afzien. Chocolade wordt vermeden, in de hoop dat de weegschaal aardiger wordt. Maar er is hoop: diëten mét chocolade. Hieronder 5 tips, voor een dieet met chocolade!  

Voeg een vleugje chocolade toe aan het Kerstdiner. Origineel en oh, oh, oh wat lekker. 

Plezier verzekerd, zowel tijdens het inpakken als bij het uitpakken!

Hier zijn 5 Chocoladedingen in Antwerpen die je zeker moet hebben gedaan.