Things tot do with chocolate

Chocolade tips

Antwerpen is de stad met het mooiste station ter wereld. De stad die bekend staat om de mode, diamant en ook om haar chocolade, want wist je dat het verhaal van de wereldberoemde chocolade ooit in Antwerpen begon. De allereerste chocoladefabriek van België stond in deze stad.

Niet alleen chocolade ijsjes, maar er is meer zomers lekkers van of met chocolade. Chocolate is happiness you can eat. Dus we helpen je graag op weg wat chocolade vreugde toe te voegen aan je zomervakantie met de volgende 5 tips…

Jouw (bonus)vader (of opa) is vast ook de grappigste, liefste en leukste in de hele wereld. Zet op een leuke manier op papier waarom hij zo speciaal is en vergeet er niet een lekker cadeau van chocolade bij te doen. Dat je dan samen met hem op kunt eten;), want samen is alles immers veel leuker en lekkerder.

Zin om je mee te laten slepen in de zalige EK-gekte die er zit aan te komen? En dan op een originele manier? Schilder dan de driekleur al maar vast op jouw gezicht, hang de supporterssjaal om jouw nek, oefen het volkslied en haal het juiste lekkers in huis, want met chocolade scoor je altijd. Hier 5 tips:

Leve mama! Moeders zijn dol op chocolade, dat weet iedereen (papa’s, opa’s en oma’s trouwens ook). Geef jouw mama op zondag 9 mei het perfecte Moederdag cadeau.

Een spa of kuuroord is alleen bedoeld voor het verkrijgen van een goede gezondheid, maar ook voor het behoud van gezondheid, schoonheid en voor geestelijke ontspanning. Dus een avondje, middagje of ochtendje thuis spa dat ben je toch aan jezelf verplicht. Wij zeggen: lekker genieten! Staan jouw chocolade spa producten klaar?

Pasen is ook dit jaar een thuisfeest. We moeten binnen blijven. We vieren Pasen in een kleinere kring en op een kleiner oppervlakte dan normaal, maar dat betekent niet dat we geen plezier kunnen hebben. Lets rock Pasen ondanks alles! Door deze 5 tips tot uitvoering te brengen, komt er vast een glimlach op je gezicht.

Van zelfgemaakte chocolade paasei mandjes tot slingers en paaseibingo. Doe je mee met deze leuke tips?

Ben jij ook zo blij dat 2020 er bijna op zit? En kan je niet wachten om met nieuwe wensen en dromen aan 2021 te beginnen? Dan is samen het nieuwe jaar vieren het beste wat je kan doen! Uiteraard in een kleiner gezelschap en op een ander manier dan andere jaren, maar juist daarom is het leuk om dit jaar extra origineel uit de hoek te komen en ook de mensen die je nog even niet mag vastpakken toch te laten weten dat je ze een heel mooi 2021 wenst!

Geen knal boem, geen vuurwerk! We hebben dit jaar niets te vieren. Het was gewoon een rot jaar. Laten we daarom troost proosten!