Things tot do with chocolate

Chocolade tips

Laat je onderdompelen in… chocolade! Nee, niet letterlijk natuurlijk - al zou je dat vast niet zo erg vinden. Van de cacaoboon tot de heerlijke choco-creaties die we maken: alles komt aan bod in deze buitengewone ervaring!

Ben jij ook zo blij dat 2020 er bijna op zit? En kan je niet wachten om met nieuwe wensen en dromen aan 2021 te beginnen? Dan is samen het nieuwe jaar vieren het beste wat je kan doen! Uiteraard in een kleiner gezelschap en op een ander manier dan andere jaren, maar juist daarom is het leuk om dit jaar extra origineel uit de hoek te komen en ook de mensen die je nog even niet mag vastpakken toch te laten weten dat je ze een heel mooi 2021 wenst!

Geen knal boem, geen vuurwerk! We hebben dit jaar niets te vieren. Het was gewoon een rot jaar. Laten we daarom troost proosten! 

Heb je jouw chocolade voorraad bij de hand? Dan hier een lijstje met filmtips voor tijdens de kerstvakantie en uiteraard zit er in iedere film minstens een scene met heel veel chocolade.

Heb jij al last van je rug? Die bureaustoel op jouw werk zit toch anders dan die (eetkamer?) stoel thuis. We moeten zoveel mogelijk thuiswerken. En dat is niet altijd even gemakkelijk. Dus zetten wij wat tips voor je op een rij en je snap het vast al; Thuiswerken kan het beste als je de juiste ingrediënten in huis hebt. Toch?

Halloween zal minder magisch zijn dan andere jaren. Maar er staat je niets in de weg om wat Chocolate Nation magie aan deze anders-dan-anders Halloween toe te voegen. We geven je 5 tips om je Halloween dag/avond thuis onvergetelijk te maken

In deze ingewikkelde tijden is het belangrijk om lief te zijn voor jezelf en voor elkaar. Wij geven je enkele tips om iets leuks en liefs te doen voor een ander, waar je zelf ook blij van wordt. Want iets geven aan een ander daar ga jij toch ook van glimlachen. (Zeker als je mee mag snoepen ;) )

Joepie, je kan nu je telefoon homescreen helemaal customizen! Doen wij natuurlijk aan mee met onze vrolijke kleurtjes en chocolade quotes. Volg je onze tutorial mee? ps: We hebben een download voorzien met de leukste foto's en icoontjes!

Terug naar school, dat betekent schoolboeken kaften! Een vervelend klusje dat je op de volgende manier een stuk leuker en lekkerder kunt maken. Pak je stempels, washi tape, leuke foto’s en natuurlijk een stuk chocolade voor tijdens het werken. Wedden dat je er lol in krijgt. Bovendien zul je na deze klus telkens met plezier jouw boeken uit jouw schooltas nemen. Want wat zien deze boeken er zalig uit…

Hoe verwen jij jouw liefste moeder in een tijd waarin je binnen moet blijven en alleen naar buiten kunt om een frisse neus te halen? Moeders die al werkende hun kroost thuis lesgeven en de kinderen vermaken. Oma’s die hun kleinkinderen moeten missen. Moeder heb je in alle soorten en maten. Gek, lief, zorgzaam, groot en klein. Met of zonder cape; ze hebben een ding gemeen: het zijn onze superhero’s. En ze verdienen, ook in deze tijd, op zondag 10 mei een origineel leuk en lekker cadeau. In juni zijn de papa’s aan de beurt 😉. Hieronder 5 tips.