blub

Happiness comes in chocolate waves

5 tips voor een prettige vakantie vol chocolade

chocomelk

1. Dacht je dat chocolademelk echt iets is voor de winter, liefst bij de open haard tijdens een fikse sneeuwstorm buiten? Nee hoor, er bestaat een heerlijk Spaans en zomers drankje met koude chocolademelk: Lumumba. Schenk een glas koude chocomelk in, voeg er een flinke scheut rum aan toe en serveer het drankje met ruim toegevoegde ijsklontjes. Zet er voor de sfeer een parasolletje van papier in en proost!

zeevruchten

2. Schelpen zijn mooi om een slinger mee te knutselen of een zandkasteel mee te versieren. Wij hebben zeevruchten van chocolade. Serveer ze bij de ijskoffie of ijsthee op een schaaltje of serveer ze op een Sint-Jacobsschelp voor een extra mooi en zomers effect.

kasteel

3. Deze zomer verkopen we kleine zandkasteeltjes van chocolade. Koop er een paar en bouw een chocolade zandkasteel. Als dat geen overheerlijk sprookje is.

reep

4. Eet eens een anders dan anders chocolade ijsje. Wij hebben chocolade repen in de vorm van waterijsjes. Ze zijn er in verschillende smaken en smelten (iets) minder snel dan de bekende standaard exemplaren.

biertje

5. Wil je na een lange dag werken eens proosten met een ander biertje? Dat kan bijvoorbeeld met Hof ten Dormaal - Frambuesa y chocolate. Traditionele lambiek dat een jaar op vat gerijpt heeft en zes maanden op frambozen en chocolade. Een zuur bier met complexe tannines van de chocolade, fruitige tonen met een zachte, zure afdronk van frambozen.

We wensen je een heerlijke zomervakantie vol chocolade.