The Belgian Chocolate Experience

Teambuilding en Events

Wat onze teambuilding locatie zo uniek maakt is het gevarieerde en originele aanbod aan activiteiten. Je kan makkelijk een complete dag vullen.

Teambuilding

Je zoekt een teambuilding activiteit in Antwerpen?

Kom naar Chocolate Nation, het grootste Belgische chocolademuseum ter wereld! Hier ontdek je verschillende teambuilding mogelijkheden voor jouw bedrijf, vereniging of groep. Van workshops, een chocolade-tour tot dinners; zowel voor kleine als grote groepen zijn er vele unieke en originele activiteiten. Garantie op een leuk en bijzonder samenzijn waar nog lang over nagepraat zal worden.

Download hier onze eventbrochure

Workshop

Onze teambuilding locatie

Wat onze teambuilding locatie zo uniek maakt is het gevarieerde en originele aanbod aan activiteiten. Je kan makkelijk een complete dag vullen. Laat je inspireren:

Chocolademuseum

Ons chocolademuseum is de perfecte teambuilding activiteit. Tijdens een interactieve belevenis  van 60 tot 90 minuten ontdek je alles over de Belgische chocolade. Bovendien mag je maar liefst 10 verschillende smaken chocolade proeven.

Workshops

Kies uit een van de vele chocoladeworkshops. Er zijn verschillende formules voor iedereen. Ook een activiteit op maat is mogelijk.

Eventruimtes

Zaken en plezier combineren? We hebben 6 eventruimtes ter beschikking voor bijvoorbeeld presentaties, meetings/vergaderingen, persconferenties, bedrijfs- of familiefeesten... Had je zelf nog iets anders in gedachten? Laat het ons weten.

Restaurant Octave

Combineer je teambuilding activiteit in Antwerpen met een etentje/lunch/borrel in Restaurant Octave. Hier geniet je van een pure, intuïtieve keuken. Octave heeft bovendien een Gault&Millau onderscheiding van 12/20.

 

cheers

Goed om te weten

  • Teambuilding locatie in het hartje van Antwerpen, makkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer. Er zijn ook diverse parkeermogelijkheden in de directe omgeving.
  • Groepsworkshops op maat mogelijk.
  • Eventruimtes met AV-apparatuur beschikbaar.
  • Toegankelijk voor andersvaliden.
  • Restaurant met een Gault&Millau onderscheiding van 12/20

Wij denken graag mee over je teambuilding

Wil je de mogelijkheden voor een teambuilding bij Chocolate Nation bespreken? Contacteer ons. Wij denken graag mee hoe we jouw collega’s een onvergetelijke dag bezorgen. We verzekeren je: het wordt magisch, lekker, uniek en bijzonder!

Eventbrochure