Chocoladeworkshops & cursussen

Chocolade workshops & cursussen

Chocolade workshops & cursussen

Volg een workshop chocolade bij Chocolate Nation

Altijd al zin gehad om zelf aan de slag te gaan? Chocolate Nation biedt verschillende soorten chocolade workshops aan. Zowel individuen als groepen kunnen bij ons terecht. Privé workshops zijn te boeken vanaf 10 personen (ben je met minder dan betaal je voor 10 personen). Op sommige weekenddagen is het ook mogelijk om individueel een workshop te boeken. Dan kom je in een samengestelde groep terecht. Op onze website vind je de data van deze weekendworkshops terug als je een ticket boekt.

Tijdens deze chocolade workshops leer je alle kneepjes van het vak. Je ontdekt hoe je chocolade smelt en vormgeeft, pralines maakt, smaken combineert en nog veel meer.

Alle chocolade cursussen vinden plaats in één van onze ateliers in hartje Antwerpen. Ze zijn voor iedereen toegankelijk. Ja, ook als je geen ervaring hebt en simpelweg eens wil experimenteren. Voor groepen bieden we aangepaste formules aan.

Cursussen in de Chocolate Academy Antwerp powered by Callebaut

Sinds 29 augustus 2019 kan u bij Chocolate Nation terecht in de Chocolate Academy waar niet alleen professionele chocolatiers leren van de grote der aarde, maar ook ​‘amateurs’, of te wel foodies met een passie voor chocolade kunnen er meerdaagse cursussen volgen.

Weekendworkshops

Onder begeleiding van een ervaren chocolatier leer je de beginselen van het werken met chocolade. Aan het einde van de workshop ga je naar huis met zelfgemaakte studentenhaver en chocoladelollies.

  • Vanaf 12 jaar
  • Workshop van 1 uur
  • Ook privésessies mogelijk

Groepsworkshops

Op zoek naar een unieke teambuilding activiteit? Wat dacht je van een chocolade workshop? Vertel ons meer over jouw wensen en we stellen een leuke activiteit op maat samen.

  • 100% maatwerk
  • Tijdsduur zelf te kiezen
  • Voor bedrijven en particulieren