Chocolade zandkasteel

Zomer

Greetings from Chocolate Nation

Weet je nog, die goede oude tijd waarin je jouw adressenboekje meenam op vakantie, zodat je iedereen een ansichtkaart vanaf jouw vakantieadres kon sturen?

Zandtaart met zandkasteel van chocolade

Haal het strandplezier in huis, want spelen met zand vindt iedereen (stiekem) toch leuk. Bak een zandtaart met een zandkasteel van chocolade. Het basisrecept, hoe kan het ook anders: zanddeeg. Met zanddeeg kun je heerlijke taarten bakken en natuurlijk ook koekjes. Werk het taartje af met een chocolade zandkasteeltje en wat zeevruchten. Dat is het strandplezier toch compleet en dat lekker thuis (of in het vakantiehuis). Heerlijk!

5 tips voor een dagje Antwerpen

Antwerpen is de stad met het mooiste station ter wereld. De stad die bekend staat om de mode, diamant en ook om haar chocolade, want wist je dat het verhaal van de wereldberoemde chocolade ooit in Antwerpen begon. De allereerste chocoladefabriek van België stond in deze stad.

5 tips voor een prettige vakantie vol chocolade

Niet alleen chocolade ijsjes, maar er is meer zomers lekkers van of met chocolade. Chocolate is happiness you can eat. Dus we helpen je graag op weg wat chocolade vreugde toe te voegen aan je zomervakantie met de volgende 5 tips…

Chocolade Milkshake

Geniet van deze na-zomerse chocolade milkshake! Het resultaat is niet alleen heel fotogeniek, maar ook erg lekker. 

Chocolade BBQ

Op de camping, bij het vakantiehuis of gewoon in de achtertuin. Voor de echte chocolade-fan kan chocolade bij de BBQ natuurlijk niet ontbreken. Daarom hier een recept.