Things tot do with chocolate

Cadeautips

5 chocolade cadeautips voor Moederdag

Leve mama! Moeders zijn dol op chocolade, dat weet iedereen (papa’s, opa’s en oma’s trouwens ook). Geef jouw mama op zondag 8 mei het perfecte Moederdag cadeau. In juni zijn de papa’s aan de beurt. Hieronder 5 tips voor Moederdag 2022. We wensen je veel plezier met het geven.

5 tips voor een prettige vakantie vol chocolade

Niet alleen chocolade ijsjes, maar er is meer zomers lekkers van of met chocolade. Chocolate is happiness you can eat. Dus we helpen je graag op weg wat chocolade vreugde toe te voegen aan je zomervakantie met de volgende 5 tips…

Iets liefs, lekkers en leuks voor de beste vader in de wereld

Jouw (bonus)vader (of opa) is vast ook de grappigste, liefste en leukste in de hele wereld. Zet op een leuke manier op papier waarom hij zo speciaal is en vergeet er niet een lekker cadeau van chocolade bij te doen. Dat je dan samen met hem op kunt eten;), want samen is alles immers veel leuker en lekkerder.

5 tips voor een heerlijk EK

Zin om je mee te laten slepen in de zalige EK-gekte die er zit aan te komen? En dan op een originele manier? Schilder dan de driekleur al maar vast op jouw gezicht, hang de supporterssjaal om jouw nek, oefen het volkslied en haal het juiste lekkers in huis, want met chocolade scoor je altijd. Hier 5 tips:

5 tips om thuis te werken

Heb jij al last van je rug? Die bureaustoel op jouw werk zit toch anders dan die (eetkamer?) stoel thuis. We moeten zoveel mogelijk thuiswerken. En dat is niet altijd even gemakkelijk. Dus zetten wij wat tips voor je op een rij en je snap het vast al; Thuiswerken kan het beste als je de juiste ingrediënten in huis hebt. Toch?

Ios14 home screen tutorial – Inspired by chocolate

Yippie!, you can now completely customize your homescreen! Of course we participated with our cheerful colors and chocolate quotes. Are you following our tutorial? ps: We have provided a download with the best photos and icons!

Five tips to make your school books more delicious

Back to school, that means covering school books! An annoying job that you can make a lot more fun and tasty in the following way. Grab your stamps, washi tape, nice photos and of course a piece of chocolate. Bet you will enjoy it. Moreover, after this job you will always be happy to take your books from your school bag. Because these books look great ...

5 tips voor Moederdag

Hoe verwen jij jouw liefste moeder in een tijd waarin je binnen moet blijven en alleen naar buiten kunt om een frisse neus te halen? Moeders die al werkende hun kroost thuis lesgeven en de kinderen vermaken. Oma’s die hun kleinkinderen moeten missen. Moeder heb je in alle soorten en maten. Gek, lief, zorgzaam, groot en klein. Met of zonder cape; ze hebben een ding gemeen: het zijn onze superhero’s. En ze verdienen, ook in deze tijd, op zondag 10 mei een origineel leuk en lekker cadeau. In juni zijn de papa’s aan de beurt 😉. Hieronder 5 tips.

5 chocolade cadeau tips voor die lieve oppas (opa,oma, buurvouw, peter, meter…)

Stt… we hebben hier 5 chocolade cadeau tips voor die lieve oppas (die je natuurlijk niet mag vergeten) Wie let op jouw kroost tijdens de krokus (voorjaars) vakantie? En hoe ga jij deze reddende engelen bedanken? Wij geven jou snel een aantal leuke ideetjes, gemaakt van heerlijke Belgische chocolade en voor ieder budget.

5 leuke inpakideetjes voor de decembermaand

Plezier verzekerd, zowel tijdens het inpakken als bij het uitpakken!