Moederdag tip: Chocolate Nation

Leve mama!

5 chocolade cadeautips voor Moederdag

Leve mama! Moeders zijn dol op chocolade, dat weet iedereen (papa’s, opa’s en oma’s trouwens ook). Geef jouw mama op zondag 8 mei het perfecte Moederdag cadeau. In juni zijn de papa’s aan de beurt 😉. Hieronder 5 tips voor Moederdag 2022. We wensen je veel plezier met het geven.

1. Bosje chocolade bloemen

Een standaard bosje bloemen is misschien een beetje afgezaagd, maar een chocolade bosje bloemen dat is super origineel. Ze verwelken niet en zijn bovendien superlekker. Stel zelf jouw chocolade bosje samen.

2. Parels

Sieraden zijn altijd een goed idee. Geef je moeder chocolade parels. Knapperige koekjes omhuld met zalige chocolade. Chocolade parels zijn luxueus en elegant. Kortom...een zalige chocolade fantasie.

3. Hart

Ben je niet zo goed met woorden, zeg het dan met een mooi chocolade hart dat met goudpoeder is omhuld en een lieve eetbare boodschap bevat.  Wedden dat de ontvanger de boodschap meteen zal begrijpen!

4. Bubbels

Proost op het moederschap. Vind je ook dat ze het zo fantastisch doet. Breng een proost uit met bubbels en een bijpassende reep Ruby chocolade met topping.

5. Handtas

De mooiste (en lekkerste) designer handtas van 2022. Een chocolade handtas. Geef er nog een zakje chocolade hartjes bij en je hebt speciaal voor mama een handtas vol liefde.