moederdag

Mama, besides chocolate, you're my favourite!

5 tips voor Moederdag

Hoe verwen jij jouw liefste moeder in een tijd waarin je binnen moet blijven en alleen naar buiten kunt om een frisse neus te halen? Moeders heb je in alle soorten en maten. Gek, lief, zorgzaam, groot en klein. Met of zonder cape; ze hebben een ding gemeen: het zijn onze superhero’s. En ze verdienen, ook in deze tijd, op zondag 10 mei een origineel leuk en lekker cadeau. In juni zijn de papa’s aan de beurt 😉. Hieronder 5 tips.

1. Hakken

Vrijwel geen enkele vrouw kan zonder elegante schoenen. Wees origineel en geef jouw moeder er een paar van chocolade. Deze hakken passen altijd en waar vind je nou een prachtig paar voor maar 14,95? Chocolate Nation heeft ze in drie verschillende smaken; Ruby chocolade, pure chocolade en melkchocolade en om het helemaal af te maken zijn ze allemaal afgewerkt met een dun laagje goudpoeder. 

2. Parels

Sierraden zijn altijd een goed idee. Geef je moeder chocolade parels. Knapperig koekjes omhuld met zalige chocolade. Chocolade parels zijn luxueus en elegant. Kortom...een zalige chocolade fantasie.

3. Hart

Ben je niet zo goed met woorden, zeg het dan met een mooi chocolade hart dat met goudpoeder is omhuld en een lieve eetbare boodschap bevat.  Wedden dat de ontvanger de boodschap meteen zal begrijpen!

4. Luxe doos/pakket

Wil je echt uitpakken geef dan een mooie grote luxe doos cadeau. Hierin is allerhande prachtige home made chocolade verzameld. Smullen van allerlei verschillende chocolade smaken, wie wil dat nou niet.

5. Rots in de branding

Is jouw moeder of oma is een echte rots in de branding? Vertel haar dat dan met chocolade rotsjes. Ze zijn er in verschillende smaken, heerlijk knapperig en natuurlijk home made. Dat spreekt voor zich.