Meisje met chocolade Sinterklaas

Wie zoet is krijgt lekkers

Speciaal voor jou: 5 cadeautips voor in het schoentje

Vol verwachting klopt ons hart, want de maan schijnt door de bomen en op de daken hoor je misschien al wat getrippeltrap. Dat betekent maar 1 ding: Sinterklaas is weer in het land! Schoentjes worden weer voor de haard gezet, met daarin een beloning voor Sint, Piet en paard na hun harde nachtelijke werk. En ieder kind hoopt natuurlijk dat dit wordt ingeruild voor iets lekkers. Wij helpen Sinterklaas met liefde een handje en zetten hieronder 5 tips voor hem op een rij. Want Chocolate Nation is ook dit jaar opnieuw gecertificeerd leverancier van Sinterklaas! 

Gooi wat in m’n schoentje
In samenspraak met de Sint hebben onze chocolatiers een top 5 van chocolade heerlijkheden voor in de schoentjes gemaakt. Dus als er bij de haard gezang klinkt

Chocolademunten 
Ze blinken heel mooi, maar onze munten zijn jammer genoeg niet van echt goud. Maar ze zijn wel van heerlijk romige melkchocolade, dat is minstens even veel waard! En aanzienlijk makkelijker om in te bijten 😉

Schoentje
Een schoentje voor in het schoentje. Ze zijn zo schattig deze mini formaat schoenen van heerlijke chocolade met een wit neusje. 
 
Lettertjes
Strooi wat chocoladelettertjes in het rond, want Sinterklaas zijn verjaardag mag zeker uitbundig gevierd worden. Of gebruik ze voor een spelletje! Grabbel in het zakje en kijk wie het snelst een woord kan maken met zijn of haar letters. En eet ze nadien lekker op. 
 
Mijters 
Haal de hele familie erbij en maak met z’n allen een gekke foto en gebruik onze mijters op een stokje als accessoire. 
 
Speculaas

Zijn jouw bengels meer fan van de speculaas dat de Sint ieder jaar meebrengt? Dan is het artisanaal gemaakt speculaas met Sinterklaas stempel ongetwijfeld iets voor jouw zoetekauw.