Things tot do with chocolate

Chocolate tips

Speciaal voor jou: 5 cadeautips voor in het schoentje

Vol verwachting klopt ons hart, want de maan schijnt door de bomen en op de daken hoor je misschien al wat getrippeltrap. Dat betekent maar 1 ding: Sinterklaas is weer in het land! Schoentjes worden weer voor de haard gezet, met daarin een beloning voor Sint, Piet en paard na hun harde nachtelijke werk. En ieder kind hoopt natuurlijk dat dit wordt ingeruild voor iets lekkers.

Greetings from Chocolate Nation

Weet je nog, die goede oude tijd waarin je jouw adressenboekje meenam op vakantie, zodat je iedereen een ansichtkaart vanaf jouw vakantieadres kon sturen?

5 tips voor een heerlijke Chocolade Thuis Spa

Een spa of kuuroord is alleen bedoeld voor het verkrijgen van een goede gezondheid, maar ook voor het behoud van gezondheid, schoonheid en voor geestelijke ontspanning. Dus een avondje, middagje of ochtendje thuis spa dat ben je toch aan jezelf verplicht. Wij zeggen: lekker genieten! Staan jouw chocolade spa producten klaar? Je vindt ze in onze webshop

5 chocolade cadeautips voor Moederdag

Leve mama! Moeders zijn dol op chocolade, dat weet iedereen (papa’s, opa’s en oma’s trouwens ook). Geef jouw mama op zondag 8 mei het perfecte Moederdag cadeau. In juni zijn de papa’s aan de beurt. Hieronder 5 tips voor Moederdag 2022. We wensen je veel plezier met het geven.

5 tips voor een dagje Antwerpen

Antwerpen is de stad met het mooiste station ter wereld. De stad die bekend staat om de mode, diamant en ook om haar chocolade, want wist je dat het verhaal van de wereldberoemde chocolade ooit in Antwerpen begon. De allereerste chocoladefabriek van België stond in deze stad.

5 tips voor een prettige vakantie vol chocolade

Niet alleen chocolade ijsjes, maar er is meer zomers lekkers van of met chocolade. Chocolate is happiness you can eat. Dus we helpen je graag op weg wat chocolade vreugde toe te voegen aan je zomervakantie met de volgende 5 tips…

Iets liefs, lekkers en leuks voor de beste vader in de wereld

Jouw (bonus)vader (of opa) is vast ook de grappigste, liefste en leukste in de hele wereld. Zet op een leuke manier op papier waarom hij zo speciaal is en vergeet er niet een lekker cadeau van chocolade bij te doen. Dat je dan samen met hem op kunt eten;), want samen is alles immers veel leuker en lekkerder.

5 tips voor een heerlijk EK

Zin om je mee te laten slepen in de zalige EK-gekte die er zit aan te komen? En dan op een originele manier? Schilder dan de driekleur al maar vast op jouw gezicht, hang de supporterssjaal om jouw nek, oefen het volkslied en haal het juiste lekkers in huis, want met chocolade scoor je altijd. Hier 5 tips:

5 tips voor een happy paasfeest

Pasen is ook dit jaar een thuisfeest. We moeten binnen blijven. We vieren Pasen in een kleinere kring en op een kleiner oppervlakte dan normaal, maar dat betekent niet dat we geen plezier kunnen hebben. Lets rock Pasen ondanks alles! Door deze 5 tips tot uitvoering te brengen, komt er vast een glimlach op je gezicht.

Vijf tips om aan de slag te gaan met (paas)eieren!

Van zelfgemaakte chocolade paasei mandjes tot slingers en paaseibingo. Doe je mee met deze leuke tips?

Party time in het klein

Ben jij ook zo blij dat 2020 er bijna op zit? En kan je niet wachten om met nieuwe wensen en dromen aan 2021 te beginnen? Dan is samen het nieuwe jaar vieren het beste wat je kan doen! Uiteraard in een kleiner gezelschap en op een ander manier dan andere jaren, maar juist daarom is het leuk om dit jaar extra origineel uit de hoek te komen en ook de mensen die je nog even niet mag vastpakken toch te laten weten dat je ze een heel mooi 2021 wenst!

Laten we samen troost proosten!

Geen knal boem, geen vuurwerk! We hebben dit jaar niets te vieren. Het was gewoon een rot jaar. Laten we daarom troost proosten!