Chocolade masker

5 tips voor een heerlijke Chocolade Thuis Spa

5 tips voor een heerlijke Chocolade Thuis Spa

Een spa of kuuroord is alleen bedoelt voor het verkrijgen van een goede gezondheid, maar ook voor het behoud van gezondheid, schoonheid en voor geestelijke ontspanning. Dus een avondje, middagje of ochtendje thuis spa dat ben je toch aan jezelf verplicht. Wij zeggen: lekker genieten! Staan jouw chocolade spa producten klaar? Je vindt ze in onze webshop 

Hier 5 tips voor een chocolade thuis spa:

  1. Maak van jouw badkamer een spa. Zet de temperatuur op standje spa. Dus lekker hoog. Zorg dat het aangenaam warm is.
  2. Leg je zachtste en fijnste handdoek klaar. Leg de handdoek vooraf op de verwarming, zodat hij lekker warm is als je hem gebruikt.
  3. Zet een rustgevend muziekje aan. Op Spotify vind je allerlei ontspannende muzieklijsten, bijvoorbeeld deze: https://open.spotify.com/album/5E8Dfg0hKmzzASXIQMBBCF
  4. Doe een chocoladegeurkaars aan
  5. Gebruik nu jouw bodyscrub, gezichtsmasker, douchegel, bodylotion of body crème allemaal met de geur van chocolade, dus heerlijk ontspannend.

Klaar om alle complimentjes in ontvangst te nemen? Want: “Wat zie jij er goed uit!”

We wensen je veel plezier met het geven. Alle chocoladeproducten zijn huisgemaakt in het atelier van Chocolate Nation, het grootste Belgische chocolademuseum ter wereld. De chocolade van Chocolate Nation is opgenomen in de Gault&Millau gids van Belgium's finest chocolatiers.

We wensen alle mama’s een hele fijne Moederdag en alle kinderen en papa’s veel plezier met het geven.

Me + mama + chocolate = 100% love