Dieet mèt chocolade!

Gezondheid

5 tips voor een heerlijke Chocolade Thuis Spa

Een spa of kuuroord is alleen bedoeld voor het verkrijgen van een goede gezondheid, maar ook voor het behoud van gezondheid, schoonheid en voor geestelijke ontspanning. Dus een avondje, middagje of ochtendje thuis spa dat ben je toch aan jezelf verplicht. Wij zeggen: lekker genieten! Staan jouw chocolade spa producten klaar? Je vindt ze in onze webshop

chocolade bananenbrood

Is een van jouw goede voornemens om het nieuwe jaar gezond te beginnen?! Nou daar helpen we graag mee. Wat dacht je van dit overheerlijke bananenbrood. We hoeven je vast niet te vertellen wat het geheime ingredient is…

Zo maak je gezonde granola met chocolade

Begin het nieuwe jaar alvast met goede voornemens en start elke dag met heerlijke gezonde granola en pure chocolade. Succes gegarandeerd bij elk ontbijt!

5 tips voor een dieet mét chocolade

Echte chocoladefans kunnen uiteraard geen dag zonder chocolade. In januari, de maand van de goede voornemens, is het afzien. Chocolade wordt vermeden, in de hoop dat de weegschaal aardiger wordt. Maar er is hoop: diëten mét chocolade. Hieronder 5 tips, voor een dieet met chocolade!

Vijf leuke chocoladeweetjes die laten zien dat chocolade goed voor je is

Chocolade is… heel lekker. Maar wist je dat het ook heel goed voor je is? Hier zijn vijf chocoladeweetje die dat bewijzen.