Chocolade recepten

Chocolade recepten

Booooh! Oei, het spookt bij Chocolate Nation. Het krioelt ook van de spinnen, gelukkig zijn ze van chocolade gemaakt en hoef je niet bang te zijn... Speciaal voor deze herfst en soon to be halloween dagen een lekker recept met uiteraard chocolalala! Zo worden spinnen toch ineens heel zoet.

Lik jij ook altijd alle lepels af als je aan het bakken bent? Het deeg is vaak nog lekkerder wanneer het nog niet in de oven is geweest. Herkenbaar? Met dit recept maak je zelf eetbare cookie dough, zónder rauwe eieren, waar je veilig van kunt snoepen… en lekker dat dat is!

1 april, de dag van het lachen. Daar deden onze chocolatiers maar al te graag aan mij, wat kwam daar uit? Deze drollen koekjes, perfect om je familie eens heel goed te laten lachen. Ze lijken bijna echt, maar wel lekkerder!

Gezellig samen koekjes versieren! Onze chocolatiers uit Chocolate Nation maakte dit super schattig paaskoekje, heb je hen al aan het werk gezien? De konijntjes en hun kontjes maak je uit koek en versier je  met onze heerlijke chocolade! Onze confetti is ideaal om te smelten in de magnetron, en om te snoepen natuurlijk! Hier hou je je kids wel even mee bezig!

Heb je deze al geprobeerd?  Onze originele warme chocolademelk….met sneeuwman! Niets is heerlijker dan een warme tas chocolademelk na een lange winterwandeling.  Verras de kinderen met onze grappige sneeuwman als afwerking…succes verzekerd. 

Dit jaar viert de Chinese gemeenschap het jaar van de rat. Het belooft een heel speciaal jaar te worden, want ratten zijn, net als onze chocolatiers, perfectionisten. Onze chocoladeratjes zijn hier een heerlijk voorbeeld van. Zien ze er niet onweerstaanbaar lekker uit?

Valentijn aardbeitjes delen met jouw geliefde kan op elk moment van de dag, je kan ze eten bij het ontbijt of delen met een glas champagne.  Zoete liefde en aardbeien gedompeld in chocolade, meer heb je niet nodig om de harten sneller te doen slaan.

Begin het nieuwe jaar alvast met goede voornemens en start elke dag met heerlijke gezonde granola en pure chocolade. Succes gegarandeerd bij elk ontbijt in 2020!

Instant geluk verzekerd met onze lekkere eindejaarspopcorn, inclusief vuurwerkwerkstokjes en chocolade om het nieuwe jaar feestelijk in te zetten. 

Onze chocolatier heeft, speciaal voor Kerst, chocolade kerstboompjes gemaakt. Een makkelijk recept waar je mee voor de dag kunt komen. Ook leuk om samen met de kinderen te maken tijdens de Kerstvakantie.