Coupe de 'vogelnest met chocolade Paaseieren'

Pasen

De 5 favoriete paasproducten van ons chocolatiers team

We nemen je mee in ons chocolade atelier waar de productie van onze paascollectie op volle toeren draait. Ontdek de 5 favoriete paasproducten van onze chocolatiers. Wie weet zie je jouw favoriete paasproduct er ook tussen staan.

5 tips voor een happy paasfeest

Pasen is ook dit jaar een thuisfeest. We moeten binnen blijven. We vieren Pasen in een kleinere kring en op een kleiner oppervlakte dan normaal, maar dat betekent niet dat we geen plezier kunnen hebben. Lets rock Pasen ondanks alles! Door deze 5 tips tot uitvoering te brengen, komt er vast een glimlach op je gezicht.

Vijf tips om aan de slag te gaan met (paas)eieren!

Van zelfgemaakte chocolade paasei mandjes tot slingers en paaseibingo. Doe je mee met deze leuke tips?

5 tips voor spelletjes met paaseieren

Pasen is dit jaar een thuiswedstrijd. We moeten binnen blijven. We vieren Pasen in een kleinere kring en op een kleiner oppervlakte dan normaal, maar dat betekent niet dat we geen plezier kunnen hebben. Lets rock Pasen ondanks alles! Door deze 5 tips tot uitvoering te brengen, komt er vast een glimlach op je gezicht.

5 tips voor een happy paastafel!

De zon schijnt, de lente is aangebroken. Pasen ziet er dit jaar anders uit. We zitten noodgedwongen binnen. Dus maken we het daar gezellig. Leef je uit, versier de paastafel en zet een glimlach op van (paas)oor tot (paas)oor. Wij geven je een aantal lekkere tips – met hoe kan het ook anders – chocolade. Chocolate is immers happiness you can eat!

Chocolade konijnen koekjes

Gezellig samen koekjes versieren! Onze chocolatiers uit Chocolate Nation maakte dit super schattig paaskoekje, heb je hen al aan het werk gezien? De konijntjes en hun kontjes maak je uit koek en versier je  met onze heerlijke chocolade! Onze confetti is ideaal om te smelten in de magnetron, en om te snoepen natuurlijk!