Nieuwjaarspopcorn

Jaarwisseling

Party time in het klein

Ben jij ook zo blij dat 2020 er bijna op zit? En kan je niet wachten om met nieuwe wensen en dromen aan 2021 te beginnen? Dan is samen het nieuwe jaar vieren het beste wat je kan doen! Uiteraard in een kleiner gezelschap en op een ander manier dan andere jaren, maar juist daarom is het leuk om dit jaar extra origineel uit de hoek te komen en ook de mensen die je nog even niet mag vastpakken toch te laten weten dat je ze een heel mooi 2021 wenst!

Laten we samen troost proosten!

Geen knal boem, geen vuurwerk! We hebben dit jaar niets te vieren. Het was gewoon een rot jaar. Laten we daarom troost proosten! 

Happy Chinese New Year! 2020 jaar van de rat

Dit jaar viert de Chinese gemeenschap het jaar van de rat. Het belooft een heel speciaal jaar te worden, want ratten zijn, net als onze chocolatiers, perfectionisten. Onze chocoladeratjes zijn hier een heerlijk voorbeeld van. Zien ze er niet onweerstaanbaar lekker uit?

Hoe maak je Eindejaarspopcorn?

Instant geluk verzekerd met onze lekkere eindejaarspopcorn, inclusief vuurwerkwerkstokjes en chocolade om het nieuwe jaar feestelijk in te zetten. 

Chocolate Magic Ball

Wil jij eens toveren met chocolade? Bekijk dan zeker hier ons magisch recept! Succes en veel plezier met de complimentjes die je zeker zult krijgen bij het serveren hiervan.