Dessert: Chocolate Magic Ball

Tijd om zelf te toveren met chocolade!

Chocolate Magic Ball

4 nagerechten

Wil jij eens te toveren met chocolade? Bekijk dan zeker ons magisch recept hieronder!
Succes en veel plezier met de complimentjes die je zeker zult krijgen bij het serveren hiervan.

Ingrediënten

  • Witte chocoladestukjes
  • Pure chocoladestukjes
  • 1 grote kom
  • 4 gekleurde ballonnen

Bereidingswijze

  1. Laat de witte chocolade en pure chocolade afzonderlijk op een zacht vuurtje smelten.
  2. Gebruik een spuitzak om de gesmolten witte chocolade op de gesmolten pure chocolade aan te brengen.
  3. Draai keer per keer ongeveer de helft van de balonnen in de gesmolten chocolade.
  4. Leg de ballonnen, met de chocoladekant omhoog, gedurende 30 minuten in de koeling. 
  5. Check even of de chocolade aan de bovenkant helemaal hard is geworden.
  6. Prik te ballonnen door en haal de restanten ervan weg uit de halve chocoladebol.
  7. Dresseer een bordje met 1 bolletje vanille ijs en lekker vers fruit.
  8. Doe de halve chocoladebol over het vanille ijs en giet er warme chocoladesaus over.
  9. De bol zal langzaamaan beginnen smelten... chocolate magic!

Smakelijk!