Zoek het Paasei

Chocolate is happiness you can eat

5 tips voor een happy paastafel!

De zon schijnt, de lente is aangebroken. Pasen ziet er dit jaar anders uit. We zitten noodgedwongen binnen. Dus maken we het daar gezellig. Leef je uit, versier de paastafel en zet een glimlach op van (paas)oor tot (paas)oor. Wij geven je een aantal lekkere tips – met hoe kan het ook anders – chocolade. Chocolate is immers happiness you can eat!

1.     Fortune eggs 
Verras de mensen die je liefhebt in deze tijd met een uniek Fortune Egg. Deze eieren van 70 gram chocolade zijn alleen verkrijgbaar bij de Chocolate Nation Shop. Ze bevatten super lieve eetbare boodschappen, zoals bijvoorbeeld “Somebunny loves you” en “Everybunny loves somebunny”. Bestel ze voor aan jouw eigen paastafel en stuur ze op naar de mensen die dit jaar niet aan kunnen schuiven.

2.     Callet-croissants
Laten we de croissants dit jaar op z’n paasbest serveren. Koop afbakcroissants of kant en klare croissants, vul ze met chocolade callets en schuif ze in de oven. Je kunt kiezen uit 10 verschillende smaken, van Ruby tot pure chocolade met meer dan 72% cacao. Zoveel mensen, zoveel smaken.

3.     Tafelversiering
Heb je nog lege flessen staan? Hergebruik ze. Week de etiketten eraf, doe er wat water in en vul ze met een variatie van krokussen, paasbloemen en tulpen. Neem vervolgens een aantal kleine schattige paashaasjes en laat ze over de tafel huppelen.  

4.     Chocoladefondue met fruit
Snij vers fruit, zoals ananas, appel, banaan, mango en sinaasappel in stukjes en schik ze mooi op een schaal. Neem per 4 personen een fonduebakje, verwarm de chocolade volgens de instructies en dompel vervolgens het fruit in de chocolade. Niet alleen heerlijk, maar ook supergezellig!

5.     Chocolade rotsjes
Wij betwijfelen het… maar mocht er toch nog wat chocolade overblijven na de paasperiode, dan hebben we hier een simpel recept. Smelt de chocolade in de magnetron of au bain-marie, meng vervolgens de chocolade met rice krispies of ongezouten pinda’s, maak er met een lepel mini bergjes van op een plaat met bakpapier en laat afkoelen. Snel, simpel en smakelijk eten!