Doe-tips

Zandtaart met zandkasteel van chocolade

Haal het strandplezier in huis, want spelen met zand vindt iedereen (stiekem) toch leuk. Bak een zandtaart met een zandkasteel van chocolade. Het basisrecept, hoe kan het ook anders: zanddeeg. Met zanddeeg kun je heerlijke taarten bakken en natuurlijk ook koekjes. Werk het taartje af met een chocolade zandkasteeltje en wat zeevruchten. Dat is het strandplezier toch compleet en dat lekker thuis (of in het vakantiehuis). Heerlijk!

5 tips voor een happy paasfeest

Pasen is ook dit jaar een thuisfeest. We moeten binnen blijven. We vieren Pasen in een kleinere kring en op een kleiner oppervlakte dan normaal, maar dat betekent niet dat we geen plezier kunnen hebben. Lets rock Pasen ondanks alles! Door deze 5 tips tot uitvoering te brengen, komt er vast een glimlach op je gezicht.

Vijf tips om aan de slag te gaan met (paas)eieren!

Van zelfgemaakte chocolade paasei mandjes tot slingers en paaseibingo. Doe je mee met deze leuke tips?

Party time in het klein

Ben jij ook zo blij dat 2020 er bijna op zit? En kan je niet wachten om met nieuwe wensen en dromen aan 2021 te beginnen? Dan is samen het nieuwe jaar vieren het beste wat je kan doen! Uiteraard in een kleiner gezelschap en op een ander manier dan andere jaren, maar juist daarom is het leuk om dit jaar extra origineel uit de hoek te komen en ook de mensen die je nog even niet mag vastpakken toch te laten weten dat je ze een heel mooi 2021 wenst!

Laten we samen troost proosten!

Geen knal boem, geen vuurwerk! We hebben dit jaar niets te vieren. Het was gewoon een rot jaar. Laten we daarom troost proosten! 

5 tips voor Kerstfilms met chocolade

Heb je jouw chocolade voorraad bij de hand? Dan hier een lijstje met filmtips voor tijdens de kerstvakantie en uiteraard zit er in iedere film minstens een scene met heel veel chocolade.

5 tips om thuis te werken

Heb jij al last van je rug? Die bureaustoel op jouw werk zit toch anders dan die (eetkamer?) stoel thuis. We moeten zoveel mogelijk thuiswerken. En dat is niet altijd even gemakkelijk. Dus zetten wij wat tips voor je op een rij en je snap het vast al; Thuiswerken kan het beste als je de juiste ingrediënten in huis hebt. Toch?

5 tips voor een onvergetelijke Halloween avond

Halloween zal minder magisch zijn dan andere jaren. Maar er staat je niets in de weg om wat Chocolate Nation magie aan deze anders-dan-anders Halloween toe te voegen. We geven je 5 tips om je Halloween dag/avond thuis onvergetelijk te maken

5 tips om iets leuk te doen voor een ander en jezelf!

In deze ingewikkelde tijden is het belangrijk om lief te zijn voor jezelf en voor elkaar. Wij geven je enkele tips om iets leuks en liefs te doen voor een ander, waar je zelf ook blij van wordt. Want iets geven aan een ander daar ga jij toch ook van glimlachen. (Zeker als je mee mag snoepen ;) )

Ios14 home screen tutorial – Inspired by chocolate

Joepie, je kan nu je telefoon homescreen helemaal customizen! Doen wij natuurlijk aan mee met onze vrolijke kleurtjes en chocolade quotes. Volg je onze tutorial mee? ps: We hebben een download voorzien met de leukste foto's en icoontjes!

Vijf tips om je schoolboeken lekkerder te maken

Terug naar school, dat betekent schoolboeken kaften! Een vervelend klusje dat je op de volgende manier een stuk leuker en lekkerder kunt maken. Pak je stempels, washi tape, leuke foto’s en natuurlijk een stuk chocolade voor tijdens het werken. Wedden dat je er lol in krijgt. Bovendien zul je na deze klus telkens met plezier jouw boeken uit jouw schooltas nemen. Want wat zien deze boeken er zalig uit…

5 tips om vol te houden

De corona crisis raakt ons allemaal. Of je nu economisch werkloos bent, thuis werkt met gillende kinderen om je heen, heel veel uren draait in de supermarkt of tot de groep levensreddende helden behoort (hulde!). Iedereen heeft het momenteel zwaar. Je hoofd laten hangen heeft geen zin. We moeten hier met z’n allen doorheen komen. Dus hou vol! Hieronder vijf tips…