Huisgemaakte chocoladeparels van Chocolate Nation

Shop, Webshop & Restaurant

Neem je graag een stukje Chocolate Nation mee naar huis? In onze shop vind je een waaier aan chocolade uit ons eigen atelier maar ook van de vele chocolademerken die België rijk is. Restaurant Octave, dat rechtstreeks toegankelijk is vanuit Chocolate Nation biedt een Belgische keuken met een twist.

Enjoy Chocolate together

Naast beleven ook lekker genieten

In de winkel van Chocolate Nation vind je een uitgebreid assortiment aan chocolade, van grote Belgische chocolademerken tot artisanale producten van Antwerpse topchocolatiers. 

En er is meer: boeken over chocolade, starterspakketten om zelf pralines te maken, chocoladebier en schuimwijn, au-bain-mariepotjes om chocoladefondue op tafel te toveren, chocoladefonteinen en magneten met chocolade quotes voor op uw koelkast thuis. Als cadeau of voor eigen gebruik. Want wees eerlijk: chocolate is cheaper than therapy.

De Shop van Chocolate Nation is vrij toegankelijk 

Chocolate Nation webshop

Chocolate Nation heeft een eigen webshop vol heerlijkheden. Home made ambachtelijke chocolade waar je vrolijk van wordt. En die uiteraard ook heel lekker is, dat kan ook niet anders, onze chocolade is tenslotte Belgisch!

Restaurant Octave

Restaurant Octave brengt fijne Belgische gerechten met een twist. Als restaurant van het grootste Belgische chocolademuseum ter wereld zijn de desserts uiteraard rijkelijk overgoten met heerlijke chocolade.