Kerstboom

December

Party time in het klein

Ben jij ook zo blij dat 2020 er bijna op zit? En kan je niet wachten om met nieuwe wensen en dromen aan 2021 te beginnen? Dan is samen het nieuwe jaar vieren het beste wat je kan doen! Uiteraard in een kleiner gezelschap en op een ander manier dan andere jaren, maar juist daarom is het leuk om dit jaar extra origineel uit de hoek te komen en ook de mensen die je nog even niet mag vastpakken toch te laten weten dat je ze een heel mooi 2021 wenst!

Laten we samen troost proosten!

Geen knal boem, geen vuurwerk! We hebben dit jaar niets te vieren. Het was gewoon een rot jaar. Laten we daarom troost proosten! 

5 lekkere combinaties met chocolade voor bij het kerstdiner

Voeg een vleugje chocolade toe aan het Kerstdiner. Origineel en oh, oh, oh wat lekker. 

Chocolade kerstboompjes om van te smullen!

Onze chocolatier heeft, speciaal voor Kerst, chocolade kerstboompjes gemaakt. Een makkelijk recept waar je mee voor de dag kunt komen. Ook leuk om samen met de kinderen te maken tijdens de Kerstvakantie. Tip: maak er niet te weinig, ze zijn namelijk moeilijk te weerstaan… (onze portie was in no time verdwenen).

5 leuke inpakideetjes voor de decembermaand

Plezier verzekerd, zowel tijdens het inpakken als bij het uitpakken!

Witte chocolademousse met speculoos

Wie zoet is, krijgt lekkers... daarom speciaal voor jullie: dit Sinterklaasrecept... kan je lekker klaarmaken terwijl je uit volle borst zingt "hij komt, hij komt... die lieve goede Sint!"

Chocolate Magic Ball

Wil jij eens toveren met chocolade? Bekijk dan zeker hier ons magisch recept! Succes en veel plezier met de complimentjes die je zeker zult krijgen bij het serveren hiervan.