Haloween spook

Trick or treat yourself with chocolate!

5 tips voor een onvergetelijke Halloween avond

Halloween zal minder magisch zijn dan andere jaren. Maar er staat je niets in de weg om wat Chocolate Nation magie aan deze anders-dan-anders Halloween toe te voegen. We geven je 5 tips om je Halloween dag/avond thuis onvergetelijk te maken.

 

Haloween kleurplaat

1. Zo griezelig was kleuren nog nooit!

Speciaal voor Halloween maakte wij een een magische kleurplaat. Helemaal Chocolate Nation stijl. Haal je kleurpotloden maar boven en download onze kleurplaat op onze facebook pagina.

 

Haloween chocolade spinnenkoekjes

2. Chocolade spinnenkoekjes

Als je ons volgt, heb je ze vast al zien voorbij komen. Onze chocolade spinnenkoekjes, nog niet gezien?! Kijk maar vlug op ons youtube kanaal en zet je bakspulletjes maar al klaar! Gelukkig zijn ze van chocolade gemaakt en hoef je niet bang te zijn...

 

Haloween pompoen

3. Pompoenen

Halloween kan niet compleet zijn zonder… ja Belgische chocolade uiteraard, maar ook niet zonder pompoenen toch? Wij gingen aan de slag met een pompoen. Kijk maar op ons Tik Tok kanaal! Onze pompoen lacht natuurlijk, want hij krijgt Belgische chocolade, dat maakt iedereen vrolijk toch?

 

Haloween spook

4. Griezelige chocolade reep

Het spookte in ons chocolade atelier, ons chocolatier was natuurlijk niet bang, maar kreeg wel een idee! Onze eigen limited edition chocolade spook reep. Verkrijgbaar in onze webshop. En net zoals alle chocolade van bij ons is elke reep uniek! Want home made Belgische chocolade = liefde

 

Haloween spook

5. Chocolade uitdelen

Voor al die kleine spookjes, heksjes, tovenaars of zombies die komen aanbellen zet je best al een mandje Belgische chocolade klaar aan de deur! Want Belgian chocolate is immers happiness you can eat!

Ons museum is dan wel dicht, onze webshop is 24/7 open: www.chocolatenationshop.be

Happy Halloween!