Nagerecht

chocolade red velvet cheesecakes

Cheesecake met chocolade? jammie! Maak dit recept voor 1 grote taart of verdeel het over kleinere porties die je lekker kan uitdelen aan je dierbaren. Bak plezier voor iedereen!

Chocolate Chip cookie dough

Lik jij ook altijd alle lepels af als je aan het bakken bent? Het deeg is vaak nog lekkerder wanneer het nog niet in de oven is geweest. Herkenbaar? Met dit recept maak je zelf eetbare cookie dough, zónder rauwe eieren, waar je veilig van kunt snoepen… en lekker dat dat is!

Hot chocolate snowman

Heb je deze al geprobeerd? Onze originele warme chocolademelk… met sneeuwman! Niets is heerlijker dan een warme tas chocolademelk na een lange winterwandeling. Verras de kinderen met onze grappige sneeuwman als afwerking…succes verzekerd. 

Chocolade kerstboompjes om van te smullen!

Onze chocolatier heeft, speciaal voor Kerst, chocolade kerstboompjes gemaakt. Een makkelijk recept waar je mee voor de dag kunt komen. Ook leuk om samen met de kinderen te maken tijdens de Kerstvakantie. Tip: maak er niet te weinig, ze zijn namelijk moeilijk te weerstaan… (onze portie was in no time verdwenen).

Witte chocolademousse met speculoos

Wie zoet is, krijgt lekkers... daarom speciaal voor jullie: dit Sinterklaasrecept... kan je lekker klaarmaken terwijl je uit volle borst zingt "hij komt, hij komt... die lieve goede Sint!"

Chocolate Cupcakes

Op 18 oktober is het de dag van... de chocolate cupcakes! Dus je kan al raden welk heerlijk recept wij voor jou hebben klaarliggen...

Chocolate Magic Ball

Wil jij eens toveren met chocolade? Bekijk dan zeker hier ons magisch recept! Succes en veel plezier met de complimentjes die je zeker zult krijgen bij het serveren hiervan.

Chocolade Milkshake

Geniet van deze na-zomerse chocolade milkshake! Het resultaat is niet alleen heel fotogeniek, maar ook erg lekker. 

Chocolade BBQ

Op de camping, bij het vakantiehuis of gewoon in de achtertuin. Voor de echte chocolade-fan kan chocolade bij de BBQ natuurlijk niet ontbreken. Daarom hier een recept.