Musée interactif Belgique

Dit was echt een verrassend en vernieuwend concept! Je wordt van de ene prachtige interactieve kamer naar de andere geloodst. In een logische volgorde kom je te weten hoe chocolade wordt gemaakt. Dit is een museum zoals je er weinige in de wereld ziet. Het voelt bijna als een pretpark

Tripadvisor 2022

Geweldig interactief museum met smaaktesten aan het einde. Zowel kinderen als volwassenen kunnen genieten van het museum. Soms krijg je Willy Wonka's Chocolate Factory-vibes. Echt vermakelijk en geweldige locatie. Ook echt gaaf om te zien hoe mensen aan het werk zijn die chocolaatjes maken. 

Monica - Google 2022

Geen klassieke toer in een museum, je wordt "meegesleept" in een interactieve, kindvriendelijke omgeving, mooi opgebouwd met interessante weetjes, en op het einde een heuse smaakbeleving.

Axel - Facebook 2022
Jungle

Wat maakt dit museum interactief?

Chocolate Nation is een echt belevingsmuseum met allerlei interactieve elementen. Je mag bijvoorbeeld 10 verschillende smaken chocolade proeven. Jonge kinderen gaan op zoek naar Le Petit Chocolatier, de kleinste bewoner van het museum die zich in elke ruimte heeft verstopt. Je moet hem wel even zoeken, want soms haalt hij kattenkwaad uit. In het museum vind je ook een aantal originele selfieplekken, tafelprojecties, een metershoge fantasiemachine waar van alles beweegt en nog veel meer. Echte chocoladeliefhebbers kunnen zelfs een interactieve workshop boeken. Kortom; Chocolate Nation is een groot chocoladefeest voor jong en oud. Boek jij jouw chocolade reis?

Le petit chocolatier

Chocolate Nation highlights

  • Een magische interactieve beleving vol chocolade
  • Mmm, zelf proeven van 10 verschillende smaken
  • Binnenkijken bij chocolatiers die aan het werk zijn
  • Leuke selfieplekken
  • Boek een interactieve chocoladeworkshop
  • Audiogidsen beschikbaar
  • Makkelijk bereikbaar, vlak aan het station

Ontdek ons belevingsmuseum

Wil je een bezoekje brengen aan een interactief museum in Antwerpen? Boek nu je tickets voor Chocolate Nation.