Werken in het grootste Belgische chocolade museum ter wereld

Werken in een wereld vol chocolade

Vacatures

Werken in een wereld vol chocolade – een job om jouw vingers bij af te likken.

Chocolate Nation, het grootste Belgische chocolademuseum ter wereld, opende begin 2019 haar deuren. Inmiddels verwelkomde het museum honderduizenden chocoladefans van over de hele wereld. Wat ons uniek maakt is het feit dat wij een interactief belevingsmuseum zijn. Bovendien zorgt ons enthousiast en klantgericht personeel ervoor dat wij heel wat positieve reviews ontvangen en steevast in de top drie staan van Tripadvisor van de 151 dingen te doen in Antwerpen. Naast het museum beschikken wij over een restaurant, een shop, chocolade-ateliers, een eigen bean-to-bar, workshopruimtes en eventruimtes. Chocolate Nation vind je in hartje Antwerpen recht tegenover het station Antwerpen-Centraal.

Sales Assistant

Werken in een wereld vol chocolade

Inpakker

Al onze handgemaakte producten worden bij ons handmatig en met liefde ingepakt. Heb je een goede fijne motoriek, ben je secuur en lever je zaken graag mooi en netjes af? En ben je efficiënt en werk je graag hard door. Dan zijn wij op zoek naar jou.

Studenten

Je bent allround inzetbaar in het museum en bent meerdere dagen per week vrij of beschikbaar. Ook in de weekenden en vakantieperiodes.

Zaalmedewerker restaurant

Octave is Gault&Millau genoteerd en serveert Belgische gerechten met een twist. Het restaurant telt 100 couverts en biedt daarnaast een unieke private dining ruimte aan voor groepen.

Event en zaal-coördinator (m/v)

De event en zaal-coördinator zorgt voor de perfecte uitvoering van de evenementen geboekt door derden bij Chocolate Nation en draagt daarnaast op sommige dagen verantwoordelijkheid voor de zaal van Octave. De coördinator zorgt ervoor dat iedere event dan wel restaurantbezoeker gastvrij wordt ontvangen en een ultieme beleving heeft.

Allround museum/shop/atelier medewerker

Als allround museum/shop/atelier medewerker van ons belevingsmuseum steek je zelf de handen uit de mouwen en weet je van aanpakken. Je vindt het geen probleem om in het weekend te werken. Je ziet werk voordat het je gevraagd wordt en lost zaken op. Je springt bij in het museum, begroet bezoekers, staat achter de kassa/balie of in de inkomhal, vult de winkel aan en springt bij in het atelier bij de inpak. Kortom daar waar het werk op dat moment ligt, wordt je ingezet. 

Stagiair(e) Marketing & e-commerce

Werken in een magische wereld vol chocolade. Chocolate Nation is het grootste Belgische chocolademuseum ter wereld in hartje Antwerpen. Het is een belevingsmuseum waar je letterlijk je vingers af kunt likken.

Dag en shop-verantwoordelijke museum

Werken in een magische wereld vol chocolade Chocolate Nation is het grootste Belgische chocolademuseum ter wereld in hartje Antwerpen. Het is een belevingsmuseum waar je letterlijk je vingers af kunt likken. Inmiddels bezochten ruim 165.000 mensen vanuit de hele wereld het museum dat begin 2019 haar deuren opende en sindsdien steevast in de top van TripAdvisor, Google en Facebook staat.

Chocolatier

Chocolate Nation biedt buiten het belevingsmuseum tal van faciliteiten voor de chocolade-liefhebbers; een demonstratieruimte, een professioneel atelier waar onze eigen chocoladeproducten worden geproduceerd, workshopruimtes waar op regelmatige basis chocolade-workshops worden georganiseerd en een bean-to-bar waar onze eigen chocolade wordt gemaakt.