Thematische workshops voor kinderen

Thematische workshops voor kinderen

Thematische workshops voor kinderen

Onze thematische workshops zijn gericht op kinderen tussen 6 en 12 jaar en vinden steeds plaats tijdens de schoolvakanties.  De thema’s van deze workshops zijn seizoensgebonden, zo versieren de mini-chocolatiers een chocolade zandkasteel tijdens de zomermaanden en kunnen ze tijdens de herfstvakantie een chocolade paddenstoel pimpen of een chocolade kasteel versieren met Halloween snoepjes. Tijdens de Kerstvakantie kunnen kinderen hun eigen winter wonderland versieren met lekkers. 

De werkwijze is eenvoudig; Elk kind ontvangt een chocolade sculptuur en kan deze met hulp van een volwassen begeleider versieren.  Elke volwassen begeleider kan 1 tot maximum 2 kinderen begeleiden.  Er worden geen kinderen toegelaten zonder begeleiding. 

Programma

Je dag bij Chocolate Nation begint om 14u. Bij aankomst krijg je een audio guide met een rode koord zodat onze chocolatiers weten dat je deelneemt aan een thematische workshop. Tijdens je tour passeer je het atelier waar één van onze chocolatiers je zal opwachten. De workshop zelf duurt 1 uur. Na de workshop kan je de tour verderzetten. Rond 17u komt je chocoladedag tot een einde.

Data 2019/ 2020

  • Herfstvakantie – donderdag 31 oktober 2019 (Halloween Special)
  • Kerstvakantie – vrijdag 27 december 2019 en vrijdag 3 januari 2020
  • Krokusvakantie – donderdag 27 februari 2020
  • Paasvakantie – dinsdag 7 april en donderdag 16 april 2020

Prijs

Kinderen en volwassenen betalen €27 per persoon (inclusief BTW) 
Een inkomticket voor het belevingsmuseum Chocolate Nation is voor elke deelnemer (kinderen en volwassenen) inbegrepen in de prijs.  Elk kind neemt tevens zijn zelfgemaakte chocolade creatie mee naar huis.