Pasen in klaas

Vrolijk Pasen

Met Belgische chocolade maak je Pasen onvergetelijk

Pasen en chocolade zijn onlosmakelijk verbonden – een zoete traditie die jong en oud samenbrengt. Van reuze paashazen tot speelse paaseitjes, bij Chocolate Nation–het grootste Belgische chocolademuseum ter wereld-ontdek je de magie van Belgische chocolade in alle geuren, kleuren en vormen. 
Bezoek tijdens de komende paasvakantie het museum, geniet van een lunch, brunch of diner in ons restaurant Octave, of laat je verleiden door het heerlijke chocoladeassortiment in onze shop. Met Pasen is er geen betere bestemming dan Chocolate Nation!

Een kijkje in het atelier van de paashaas

Op de bovenste verdieping van het grootste Belgische chocolademuseum ter wereld ligt het atelier van Chocolate Nation. Hier maken de chocolatiers op ambachtelijke wijze heerlijke chocoladeproducten met 100% Belgische chocolade, én het wordt met veel zorg met de hand ingepakt. Zo garanderen we kwaliteit! Wist je dat onze chocolade zelfs vermeld staat in de Gault & Millau gids van finest Belgian chocolatiers? Echt lekker dus!

Medewerkers of klanten verrassen met een uniek paaspakket?

Maak Pasen dit jaar écht onvergetelijk met een paasbrunch in wereld’s grootste Belgische chocolademuseum.

Schuif aan tafel in ons restaurant Octave voor een luxe all-in paasbrunch. Verwacht feestelijke homemade gerechten met uiteraard Belgische chocolade… en laat je verwonderen door nog meer chocolade tijdens een bezoek aan Chocolate Nation. Boek je ticket voor paasdag zondag 20 april of paasmaandag 21 april. 

Dit kan je niet missen!