Thematische workshops voor kinderen

Workshops voor kinderen

Workshops voor kinderen

Workshops voor kinderen

Onze workshops voor kinderen zijn gericht op kinderen tussen 6 en 12 jaar en vinden steeds plaats tijdens de schoolvakanties. De werkwijze is eenvoudig; Een van onze chocolatiers geeft de kinderen een lesje in het proeven van chocolade en legt uit dat er niet 3 maar 4 soorten chocolade zijn. Elk kind krijgt een eigen vorm om een chocoladereep te maken die door onze chocolatier gevuld wordt met melk- of pure chocolade. Op tafel liggen verschillende bakjes met snoep en versieringen waarmee elk kind zijn of haar reep kan versieren met de hulp van een volwassen begeleider.

Volwassen begeleiders

Elke volwassen begeleider kan 1 tot maximum 2 kinderen begeleiden. Per kind gaan we uit van een begeleider. Er worden geen kinderen toegelaten zonder begeleiding en ook de begeleider krijgt een vorm om een eigen chocoladereep te maken.

Programma

Bij aankomst bij Chocolate Nation zal een van onze chocolatiers je opwachten in de inkomhal om je stipt op het aanvangsuur mee te nemen naar de workshopruimte. De workshop zelf duurt ongeveer 45 minuten. Na de workshop doe je de tour doorheen het chocolademuseum en wanneer je deze gedaan hebt kan je je zelfgemaakte chocoladereep ophalen in onze shop.  

Data  2020

Er zijn momenteel geen data bekend.

Prijs

Kinderen en volwassenen betalen €27 per persoon (inclusief BTW) 
Een inkomticket voor het belevingsmuseum Chocolate Nation is voor elke deelnemer (kinderen en volwassenen) inbegrepen in de prijs. Elke deelnemer neemt tevens zijn zelfgemaakte chocolade creatie en vorm mee naar huis.