Thematische workshops voor kinderen

Thematische workshops voor kinderen

Thematische workshops voor kinderen

Onze thematische workshops zijn gericht op kinderen tussen 6 en 12 jaar en vinden steeds plaats tijdens de schoolvakanties.  De thema’s van deze workshops zijn seizoensgebonden, zo versieren de mini-chocolatiers een chocolade zandkasteel tijdens de zomermaanden en kunnen ze tijdens de herfstvakantie een chocolade paddenstoel pimpen of een chocolade kasteel versieren met Halloween snoepjes. De Kerstvakantie workshops zullen een winters thema hebben.

De werkwijze is eenvoudig; Elk kind (volwassen niet) ontvangt een chocolade sculptuur en kan deze met hulp van een volwassen begeleider versieren. Elke volwassen begeleider kan 1 tot maximum 2 kinderen begeleiden. Per kind gaan we uit van een begeleider, wilt u per kind meerdere begeleiders meenemen hou dan rekening met het feit dat het kind een sculptuur krijgt dat u samen versiert. Er worden geen kinderen toegelaten zonder begeleiding. 

Programma

Je dag bij Chocolate Nation begint om 14u. Bij aankomst krijg je een audio guide met een rode koord, zodat onze chocolatiers weten dat je deelneemt aan een thematische workshop. Tijdens je tour passeer je het atelier waar één van onze chocolatiers je zal opwachten. De workshop zelf duurt 1 uur. Na de workshop kan je de tour verderzetten. Rond 17u komt je chocoladedag tot een einde.

Data  2020

Weldra nieuwe data beschikbaar

Prijs

Kinderen en volwassenen betalen €27 per persoon (inclusief BTW) 
Een inkomticket voor het belevingsmuseum Chocolate Nation is voor elke deelnemer (kinderen en volwassenen) inbegrepen in de prijs. Elk kind neemt tevens zijn zelfgemaakte chocolade creatie mee naar huis.