Chocoladeworkshops & cursussen

Chocoladeworkshops & Cursussen

Chocoladeworkshops & Cursussen

Altijd al zin gehad om zelf aan de slag te gaan met chocolade? Chocolate Nation biedt verschillende type workshops en cursussen aan voor zowel chocolade-fans als voor chocolatiers. Wij organiseren workshops voor individuen en voor groepen. De Chocolate Academy Antwerp powered by Callebaut biedt meerdaagse cursussen aan voor zowel chocolatiers als foodies. 

Onze workshops en cursussen zijn voor iedereen toegankelijk en vinden plaats in één van de ateliers van Chocolate Nation. Hieronder kan je een overzicht vinden van de verschillende type workshops en cursussen. Of je nu al ervaring hebt als chocolatier of eens met chocolade wenst te experimenteren, of een leuke teambuilding zoekt; onze verschillende formules bieden voor iedereen de mogelijkheid om aan de slag te gaan met chocolade.

Cursussen in de Chocolate Academy Antwerp powered by Callebaut

Sinds 29 augustus 2019 kan u bij Chocolate Nation terecht in de Chocolate Academy waar niet alleen professionele chocolatiers leren van de grote der aarde, maar ook ​‘amateurs’, of te wel foodies met een passie voor chocolade kunnen er meerdaagse cursussen volgen.

Weekendworkshops

De weekendworkshops zijn bedoeld voor kleine groepen of individuen die zelf aan de slag willen gaan met chocolade. Onze chocolatier leert je gedurende 1 uur hoe je zelf studentenhaver en chocoladelollies kunt maken.

Groepsworkshops

Ben je op zoek naar een lekkere teambuilding activiteit voor jouw bedrijf, wens je eens iets anders te doen met een groep vriendinnen of wil je jouw familie eens trakteren op een origineel uitje? Wij stellen graag een workshop op maat samen voor groepen.