CN_hartje

Happiness is an unexpected piece of chocolate

5 tips om iets leuk te doen voor een ander en jezelf!

In deze ingewikkelde tijden is het belangrijk om lief te zijn voor jezelf en voor elkaar. Wij geven je enkele tips om iets leuks en liefs te doen voor een ander, waar je zelf ook blij van wordt. Want iets geven aan een ander daar ga jij toch ook van glimlachen. (Zeker als je mee mag snoepen ;) )

 

Chocolade masker

1. Selfcare

Self-care is belangrijk! Zorg eerst dat jij je goed voelt. Neem een bubbelbad, lees een goed boek, probeer eens een chocolade gezichtsmasker?!

 

luxebox

2. Verras je buren

Bedank ze voor al die pakketjes die ze voor jou hebben aangenomen met een doosje Belgische chocolade. Zet een kan verse koffie en plaats wat stoelen op de stoep voor je huis… en voilà een gezellig Corona proof momentje met jouw buren.

 

Chocolade kado

3. Chocoladepakket

Verras iemand met een chocoladepakket op maat gemaakt. Hou afstand en blijf elkaar nabij. Bestel of stel zelf een lekker chocoladepakket samen en zet het af (of laat het afzetten) voor het huis van degene die je liefhebt. Ben als je toch bezig bent, bestel dan meteen een pakket voor jezelf ;)

 

Proefhal Chocolate Nation

4. Ga op een magische uitstap

Ken je iemand die ook zo’n chocoladefan is als jij bent en wel deugd heeft aan een magische dag? Boek een (of twee, of drie, of …) ticket(s) voor Chocolate Nation. Het ticket voor een magische chocoladereis. Niet voor niets staat er met regelmaat in ons gastenboek dat mensen het idee hebben een gouden ticket te hebben gewonnen als ze in ons museum staan.

Ontdek ons museum hier

 

Besides chocolate you're my favourite

5. Schrijf een kaartje!

Schrijf een kaartje naar iedereen die je liefhebt, vertel hem/haar waarom je om ze geeft. Dit geeft hun en jou een warm gevoel.

 

Download je chocolade kaartje hier