mama

Me + mama + chocolate = love

5 chocolade cadeautips voor Moederdag

Leve mama! Moeders zijn dol op chocolade, dat weet iedereen (papa’s, opa’s en oma’s trouwens ook). Geef jouw mama op zondag 9 mei het perfecte Moederdag cadeau. In juni zijn de papa’s aan de beurt 😉. Hieronder 5 tips voor Moederdag 2021. We wensen je veel plezier met het geven.

1. Hakken

Vrijwel geen enkele vrouw kan zonder elegante schoenen. Wees origineel en geef jouw moeder er een paar van chocolade. Deze hakken passen altijd en waar vind je nou een prachtig paar voor maar 14,95? Chocolate Nation heeft ze in drie verschillende smaken; Ruby chocolade, pure chocolade en melkchocolade en om het helemaal af te maken zijn ze allemaal afgewerkt met een dun laagje goudpoeder. 

2. Parels

Sierraden zijn altijd een goed idee. Geef je moeder chocolade parels. Knapperig koekjes omhuld met zalige chocolade. Chocolade parels zijn luxueus en elegant. Kortom...een zalige chocolade fantasie.

3. Hart

Ben je niet zo goed met woorden, zeg het dan met een mooi chocolade hart dat met goudpoeder is omhuld en een lieve eetbare boodschap bevat.  Wedden dat de ontvanger de boodschap meteen zal begrijpen!

4. Bloemetjes

Wil je eens iets anders geven dan een bos bloemen? Geef dan bloemetjes van chocolade. Als je een paar zakjes bij elkaar doet, heb je een echt boeket.

5. Handtas

De mooiste (en lekkerste) designer handtas van 2021. Een chocolade handtas. Geef er nog een zakje chocolade hartjes bij en je hebt speciaal voor mama een handtas vol liefde.

We wensen je veel plezier met het geven. Alle chocoladeproducten zijn huisgemaakt in het atelier van Chocolate Nation, het grootste Belgische chocolademuseum ter wereld. De chocolade van Chocolate Nation is opgenomen in de Gault&Millau gids van Belgian finest chocolatiers.

We wensen alle mama’s een hele fijne Moederdag en alle kinderen en papa’s veel plezier met het geven.

Me + mama + chocolate = love