chocolade

Kinderkampen

buitengewoonanders

Chocolade kinderkamp

Word junior chocolatier!

Laat je onderdompelen in… chocolade!

Nee, niet letterlijk natuurlijk - al zou je dat vast niet zo erg vinden. Van de cacaoboon tot de heerlijke choco-creaties die we maken: alles komt aan bod in deze buitengewone ervaring!

Samen met Chocolate Nation
– het grootste Belgische chocolademuseum ter wereld - beleven we deze week een absoluut chocolade-sprookje! We duiken in het ontstaan van de chocolade en leren hoe we van een simpele cacaoboon tot die verrukkelijke zoetigheid komen. Samen met een chocolatier gaan  zelf aan de slag: smelten, vormen, … en proeven. De workshops staan telkens in het teken van het seizoen waarin het chocolade kinderkamp plaats vindt. In de lente; paaseieren en hazen, in de zomer; zandkastelen en schelpen en in de herfst; blaadjes en eekhoorntjes. De hemelse zoetigheden wisselen we af met sport- en spelplezier. Lik je lippen alvast maar af voor deze smakelijke beleving! 

Dit kamp wordt georganiseerd in samenwerking met yes events.

Meer info
kookkamp

Kinder-kook-kamp

Word junior chef-kok!

Zet jij jouw koksmuts alvast op? Leer koken van een echte chef-kok in de professionele keuken van Octave. Een restaurant met pluche zetels en bovenal een Gault&Millau notering in hartje Antwerpen.

Samen met een chef-kok ga je aan de slag: koken, bakken, blancheren, aanbraden etc. En… pas op! Zorg dat je niets laat aanbranden of schiften. Je gaat heel wat termen bijleren en bovenal de lekkerste en leukste gerechten leren maken. Alle gerechten worden samengesteld met verse ingrediënten en seizoensgebonden producten. De hemelse gerechten wisselen we af met sport- en spelplezier. En extra leuk: de laatste dag van het kamp, kunnen jouw ouders (tegen een meerprijs) komen eten in het restaurant en serveer jij een eigengemaakt gerecht. Dat wordt smullen, dus bind je schort maar vast voor!

Dit kamp wordt georganiseerd in samenwerking met Octave en yes events. 

Aanmelden via: info@chocolatenation.be